Επισκεφτείτε μας και στο Facebook!

Ποιοι είμαστε

Ο συνδυασμός πείρας, διάθεσης και αγάπης προς την εκπαίδευση μάς ώθησε στη δημιουργία αυτής της σελίδας. Παρακάτω ακολουθούν λίγα λόγια για τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.

Μαρκομιχάλη Κωνσταντίνα

Η Κωνσταντίνα είναι απόφοιτος του τμήματος ελληνικής φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και αριστούχος απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ίδιου πανεπιστημίου. Έχει αποκτήσει επίσης Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στην Ειδική Αγωγή. Έχει αποκτήσει πολυετή πείρα στην εκπαίδευση σε όλες τις τάξεις του δημοτικού, έχοντας εργαστεί σε ιδιωτικά σχολεία όπως τη Σχολή Μάνου, την Ελληνογερμανική Αγωγή και την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή, στην οποία εργάζεται μέχρι σήμερα.
Έχει υπάρξει συντονίστρια ομάδας εκπαιδευτικών στην πέμπτη δημοτικού. Επίσης, υπήρξε υπεύθυνη εβδομαδιαίου προγραμματισμού, οργάνωσης εκπαιδευτικών εκδρομών και διαθεματικού σχεδιασμού διαγνωστικών τεστ και ασκήσεων, κατανομής αρμοδιοτήτων, καθώς και υπεύθυνη οργάνωσης εορτασμών εθνικών εορτών και περιβαλλοντικού προγράμματος και σχεδιασμού τριμηνιαίων διαγνωστικών τεστ. 
Είναι επίσης ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη Κέντρου Μελέτης στη Λυκόβρυση Αττικής από το 2012 μέχρι και σήμερα. Με τον επικοινωνιακό της χαρακτήρα και τις οργανωτικές της δεξιότητες έχει αποκτήσει πείρα στη διαχείριση έργου και ομάδας εκπαιδευτικών, ενώ η προσωπική της αγάπη για τη σωστή μάθηση και διδασκαλία την ώθησε στη δημιουργία του συγκεκριμένου ιστότοπου με απώτερο σκοπό τη βοήθεια συναδέλφων, γονέων, αλλά και μαθητών στο κομμάτι της εκπαίδευσης.

Email Επικοινωνίας : konnamarko@gmail.com

Σαρηγιάννη Χριστίνα

Η Χριστίνα είναι απόφοιτος του τμήματος Φ.Π.Ψ. (κατεύθυνση ψυχολογία) της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και αριστούχος απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ίδιου πανεπιστημίου. Έχει αποκτήσει επίσης Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στην Εκπαίδευση Ενηλίκων.
Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια φιλόλογος στο Γυμνάσιο του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων καθώς και στα φροντιστήρια ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ και ΔΙΔΑΧΗ. Επίσης, έχει απασχοληθεί ως δασκάλα στην Ελληνογερμανική Αγωγή και στο Δημοτικό του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων, στο οποίο βρίσκεται έως και σήμερα.
Είναι υπεύθυνη στην ομάδα ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ του σχολείου, με πλήθος δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων σχετικά με την σωματική και ψυχική υγεία, καθώς και με την υγιεινή των μαθητών. Έχει επίσης παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων με θέμα την ενδοσχολική επιμόρφωση καθώς και την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας. 
Είναι επίσης συγγραφέας παιδικών παραμυθιών και επιμελήθηκε της συγγραφής εκπαιδευτικών βοηθημάτων που χρησιμοποιούνται από τα παιδιά της πρώτης δημοτικού στο σχολείο που εργάζεται.Έχει ήδη προχωρήσει σε έκδοση παιδικών παραμυθιών, εκπαιδευτικών βοηθημάτων, καθώς και παιδικών βιβλίων εκπαιδευτικής φύσης. Το ανήσυχο πνεύμα και η ευαισθησία που δείχνει στο να αποκτήσουν τα παιδιά σωστές βάσεις, μέσα από την σύγχρονη παιδαγωγική, αλλά και η επιθυμία να μοιραστεί τις ιδέες της με τους συνάδελφους της, την ώθησαν στη δημιουργία αυτού του ιστότοπου.

Email Επικοινωνίας : filomathima@gmail.com


Πάμε για...μάθημα!

Πάμε για...μάθημα!
Μπείτε για να επιλέξετε τάξη

20 βιβλιοπροτάσεις για την ΣΤ Δημοτικού